Beachclub Degreez op Fun Beach Panheel mag tot 2.00 uur feesten

Foto: Facebook Gemeente Maasgouw

PANHEEL – Fun Beach Panheel zal niet worden beperkt in de openingstijden. Evenementenlocatie Beachclub Degreez die op het terrein van de recreatieplas staat, mag daarmee tot 2.00 uur ’s nachts open blijven.

Alle partijen, op Nieuw Links Maasgouw na, stemden dinsdagavond tijdens de raadsvergadering in met dat raadsvoorstel en aanvullend amendement. Daarin staat onder meer dat de ondernemer een geluidsmuur en geluidssluizen moet aanleggen op het terrein, zodat de geluidsoverlast voor omwonenden wordt beperkt.

Blij
Die omwonenden, verenigd in de Werkgroep Aanwonenden Fun Beach, voeren al een lange juridische strijd tegen de gemeente Maasgouw, vanwege de geleidsoverlast. Ondernemer Luc van Engelen was uiteraard blij met de beslissing van de gemeenteraad.  ‘Ik ben enorm opgelucht dat we door kunnen gaan met de exploitatie zoals we die altijd hebben gedaan. De reacties stromen binnen: appjes en mails, ook van heel veel gasten.’ De aanpassingen en geluiddempende maatregelen gaat de ondernemer zo snel mogelijk oppakken, laat hij weten. ‘We zijn daarover al in gesprek met aannemers’ verklaarde Engelen tegenover L1

Ingang
Het wordt de taak van de gemeente om het verkeer in betere banen te leiden. Daarbij worden met name de parkeeroverlast aangepakt en de inrichting van een nieuw parkeerterrein. Op drukke dagen staan er nu nog veel auto’s buiten het parkeerterrein. Één van de twee ingangen wordt gesloten. De hoofdingang komt dan dichter bij de nieuwe parkeerplaats.

 

Cookieinstellingen