Meet & Greet Onbeperkt aan de Slag: Banenmarkt bij De Oranjerie

Foto: Facebook Onbeperkt aan de Slag

MAASGOUW – Ben je op zoek naar werk? Maar ervaar je hindernissen vanwege een gezondheidsuitdaging? Kom dan op donderdag 4 april naar de Meet & Greet van Onbeperkt aan de Slag in Theaterhotel De Oranjerie in Roermond.

Ontmoet tijdens deze banenmarkt werkgevers uit verschillende sectoren, zoals de detailhandel, horeca en overheid. Ook de gemeente Maasgouw is daarbij aanwezig.

Vacature op maat
Bij een Meet & Greet ontmoet je geweldige werkgevers, die openstaan voor iedereen met een arbeidsbeperking. Ze zijn juist aanwezig om een vacature op maat te maken, voor jou en je carrière. Zie het als een koffieafspraak met mogelijkheden. Tijdens de kennismakingsgesprekken, kun jij op een relaxte manier laten zien wat je kunt, wat je wilt en wat je nodig hebt om jouw droombaan te vinden. Dus geen stress én geen sollicitatiegesprekken. De banenmarkt vindt plaats in Theaterhotel De Oranjerie, aan Kloosterwandplein 12-16 in Roermond, van 14.00 uur tot 17.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op de webpagina van Onbeperkt aan de Slag. Hier vind je niet alleen meer informatie en tips over de kennismakingsgesprekken. Maar ook welke vijfentwintig organisaties op dit evenement aanwezig zijn.

Cookieinstellingen