Hondenspeelplek: Help mee zoeken en ontwerpen

Foto: Facebook gemeente Maasgouw

MAASGOUW – De Gemeente Maasgouw heeft een speelse missie en zoekt de perfecte plek voor een hondenspeelplek in Linne en Thorn. Daar kunnen de viervoeters dan naar hartenlust spelen en ravotten.

Samen met enthousiaste inwoners in Linne, is de gemeente al druk bezig om hiervoor de ideale locatie te vinden. Nu wil zij graag de handen ineenslaan met betrokken inwoners in Thorn. Om niet alleen te ontdekken of er behoefte is aan zo’n hondenspeelplaats, maar ook om de juiste plek te vinden.

Locatie
Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden:

  • Samen met een werkgroep wordt gezocht naar de perfecte locatie, van circa 3.000 vierkante meter. Dit komt ongeveer overeen met de grootte van een half voetbalveld;
  • de werkgroep mag ideeën aandragen voor de inrichting, de gemeente zorgt voor de uitvoering ervan;
  • de hondenspeelplek moet op gemeentegrond gerealiseerd worden;
  • en de locatie moet al de bestemming ‘groen‘ hebben. Want het is niet mogelijk het bestemmingsplan te wijzigen, vanwege budgettaire beperkingen.

Interesse
De Gemeente Maasgouw staat te popelen. En wil graag in contact komen met hondenliefhebbers en andere betrokken inwoners, om samen een fantastische hondenspeelplaats in Thorn te realiseren. Dus vindt u het leuk om mee te denken? Stuur dan een e-mail naar Pieter Derix, via [email protected].

Cookieinstellingen