Nieuwe toekomst voor Chateau Heel: zorgvoorziening voor ouderen

Foto: Wikipedia - Peter van der Wielen (CC BY-SA 3.0 NL)

HEEL – Na jaren van leegstand gloort een nieuwe toekomst voor Chateau Heel. Dit jaar start, naar ontwerp van Buro SBH, de restauratie en transformatie van het Chateau tot een zorgvoorziening voor ouderen.

Daarnaast wordt gestart met de nieuwbouw van dertig seniorenappartementen, in een nieuw poortgebouw rondom de kasteelhof.

Procedures
Op woensdag 27 februari organiseert Buro SBH, met de eigenaar van het kasteelterrein, van 19.30 uur tot 21.00 uur een informatieavond in Cultureel Centrum Don Bosco, waar omwonenden en overige geïnteresseerden welkom zijn om de plannen voor dit gebied te bekijken. Er zal een vertegenwoordiging vanuit het ontwerpteam aanwezig zijn om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Ook zal er meer informatie worden gegeven over de procedures die worden doorlopen en onderzoeken die zijn gedaan. Er wordt geen centrale presentatie gegeven, dus iedereen is vrij om binnen te lopen en in eigen tempo de plannen te bekijken.

Informatie
Mensen die meer willen weten kunnen contact opnemen met de projectmanager van Buro SBH, Arjan Haaima. Dan kan telefonisch via 026-37.79.797 of per mail: [email protected]

Cookieinstellingen