Vanuit het donker naar het licht met Almoos Kloos

Foto: Facebook Almoos Kloos

HEEL – ‘Vanuit het donker naar het licht’, dat is het thema dat Vocal Group Almoos Kloos heeft gekozen voor haar kerstconcert.

De eeuwenoude Sint Stephanuskerk in Heel vormt een mooi decor voor de veelstemmige zang die de leden, allen afkomstig uit de regio, ten gehore zullen brengen.

Positief
Almoos Kloos heeft al vaker meegewerkt aan kerstconcerten, maar dirigent Ruud Geelen en de zangers en zangeressen doen het nu helemaal zelf, met een enkele instrumentale onderbreking. Met kleding in Dickensstijl en een zeer gevarieerd repertoire brengt het ensemble een positief en optimistisch geluid in deze donkere dagen voor Kerstmis. Korte verhalen in de geest van het thema maken het geheel compleet.

Nazit
Het concert in de Sint Stephanuskerk vindt plaats op 21 december en begint om 19.00 uur. De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage na afloop wordt op prijs gesteld. Als u zich wilt verzekeren van een zitplaats, stuur dan een mailtje aan [email protected]​ of bel 06-10.43.57.98. Er zijn ongeveer 200 zitplaatsen beschikbaar. Na afloop is er voor geïnteresseerden een nazit in café ‘Oppe Linj’, vlakbij de kerk.

Cookieinstellingen