Verduurzaming in de keuken: een interactieve lezing...

27 jan , 12:13 Nieuws
verduurzaming in de keuken
MAASGOUW – Op dinsdag 6 februari vindt er een interactieve lezing plaats in De Groene Transformator met 'verduurzaming in de keuken' als thema.
Tijdens deze boeiende, inspirerende avond deelt Rika Verhoef praktische tips en inzichten over de mogelijkheden om onze keukenpraktijken te verbeteren, zonder een revolutie te ontketenen. En zij moedigt deelnemers aan om hun eigen ervaringen, ideeën en vragen te delen.


Positief
Het doel is om samen te ontdekken hoe kleine veranderingen een positief verschil kunnen maken. Van inkoop en bewaren van voedsel tot koken en voedselverspilling te minimaliseren, waarbij duurzaamheid centraal staat. Kom en ontdek hoe kleine aanpassingen een grote impact kunnen maken. Niet alleen in onze keuken, maar ook daarbuiten.
Interesse
Wil je meer weten over de interactieve lezing Verduurzaming in de keuken
? Kom dan op dinsdag 6 februari naar de Groene Transformator, op het terrein van de Weerstand, aan de Bredeweg 10 in Roermond. De lezing begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk voor IVN-leden en kinderen. De kosten voor niet-leden bedragen 3,00 euro, per persoon. Aanmelden is niet verplicht. Kijk voor meer informatie ook op de webpagina van IVN Roermond e.o. .