Training 'Iedereen doet MEE' van MEE in najaar 2023

22 sep 2023, 13:39 Nieuws
handball iedereen doet mee pb 1
MAASGOUW - De komende maanden organiseert ‘Iedereen kan sporten’ Midden-Limburg (IKS) op zes avonden de training ‘Iedereen doet MEE’ van MEE. En leer hoe je ook kinderen met ADHD, autisme of een lichte verstandelijke beperking met plezier kunt laten meedoen.
Deze training is speciaal voor de trainers, coaches, begeleiders en leiders, omdat zij daarbij een belangrijke rol spelen.
Deskundigheid
Bij reguliere (sport)verenigingen doen namelijk steeds meer kinderen en (jong)volwassenen mee, die extra begeleiding nodig hebben. Door een beperking kunnen zij heel ander gedrag vertonen dan je verwacht. En dat vraagt om een andere houding en deskundigheid.
Aanmelden
Een trainer van MEE geeft de training op de volgende avonden:
  • Maandag, 9 en 23 oktober in Maasgouw (Heel)
  • Dinsdag, 7 en 14 november in Weert
  • Woensdag, 22 en 29 november in Roerdalen
Deelname is gratis, maar het is wel de bedoeling dat je op beide avonden aanwezig bent. Je kunt in gewone kleren komen. De training duurt van 19.00 uur tot 21.30 uur. Klik hier om je aan te melden.
Animo
Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Na aanmelding, ontvang je via een bevestigingsmail de adresgegevens van de locatie. Dit kan een paar dagen duren. Mocht de training vol zijn, kom je op de wachtlijst te staan. Als er meer animo is dan het aantal beschikbare plaatsen en trainingen, zal de training nog een keer worden ingepland. Heb je wel interesse, maar kun je deze data niet? Stuur een e-mail naar Pauline Schrooten, via [email protected] . Je ontvangt dan een uitnodiging als de volgende training is ingepland. Kijk voor meer informatie ook op de webpagina's van MEE NL en IKS Midden-Limburg .