'Rudolph Loopt Stage': Meesterkok loopt stage in nieuw programma

27 feb , 17:19 Nieuws
MAASGOUW - Rudolph van Veen zit veertig jaar in het vak en stapt uit zijn comfortzone in zijn nieuwe programma 'Rudolph Loopt Stage'. 2024 wordt een bijzonder, feestelijk jaar voor de Meesterkok en Meester Patissier, want volgend jaar markeert zijn veertigjarige jubileum.
Rudolph heeft de afgelopen veertig jaar al heel veel meegemaakt op het gebied van koken en eten, zowel op televisie als daarbuiten. Bovendien is hij vanaf het allereerste moment betrokken geweest bij 24Kitchen. En daarom is en blijft hij voor altijd een zeer gewaardeerd gezicht op deze zender.
Uitdagingen
Geheel in het teken van zijn jubileum gaat Rudolph terug naar de basis en stapt daarbij volledig uit zijn comfortzone. 24Kitchen daagt hem uit in het nieuwe programma 'Rudolph Loopt Stage'
. In deze serie van acht afleveringen gaat de 24Kitchen-chef op diverse locaties 'stage' lopen en met de nodige uitdagingen koken. Zo zie je hem bijvoorbeeld aan het werk voor de crew van een varend marineschip, tussen de topsporters in het Papendalhuis met Lieke Klaver en bij het studentencorps in Rotterdam met Jaap Reesema. En je ziet hem koken voor een vrouwenavond bij het Leger Des Heils in Amsterdam met presentatrice en zangeres Do.
Kennis en ervaring
In elke aflevering die zich iedere keer op een andere, unieke locatie afspeelt, daagt een bekende Nederlander hem uit. Kortom, een programma waarin je de Meesterkok en Meester Patissier telkens een nieuwe rol ziet aannemen. Zullen Rudolph's ongekende kennis en ervaring van de afgelopen veertig jaar overal van pas komen?
'Rudolph Loopt Stage' is vanaf komende vrijdag 1 maart, elke week om 19.00 uur te zien op 24Kitchen.