Het allerlaatste seizoen van 'The Incredible Dr. Pol'

25 sep , 12:11 Nieuws
3407556 full 1

MAASGOUW - Na vierentwintig seizoenen komt er een einde aan de langlopende serie van National Geographic: 'The Incredible Dr. Pol', waarin de Nederlandse dierenarts Jan Pol vanuit zijn kliniek in Michigan al dertien jaar lang allerlei soorten dieren behandelt, is een echte hitserie te noemen.

Deze wordt momenteel in ruim 26 landen wereldwijd uitgezonden. In al die jaren hebben Dr. Pol en zijn familie een gigantische groep van trouwe fans opgebouwd. Nu is het tijd voor 'onze favoriete dierenarts' om zijn werk door te zetten zonder camera's. Want stilzitten past zeker niet bij deze energieke senior.
Levensreddende momenten
In dit allerlaatste seizoen, 'The Incredible Dr. Pol: That's a Wrap', delen Dr. Pol, zijn vrouw Diane en zoon Charles de beste momenten en persoonlijke inzichten van maar liefst 24 seizoenen. 'Het is een reis door het verleden vol levensreddende momenten en familiemijlpalen. Alle hoogte- en dieptepunten, het bloed, zweet en de tranen die wij al die jaren samen gedeeld hebben, laten we nog een keer voorbij komen.'
The Incredible Dr. Pol
De populaire reality-serie volgt Dr. Jan Pol, een Nederlandse dierenarts en expert in grote boerderijdieren en huisdieren. Deze senior is allesbehalve teruggetrokken. Hij hanteert een klassieke, en vooral praktische benadering van dierengeneeskunde die door velen wordt geprezen. Deze stressbestendige, onstuitbare arts werkt gewoonlijk 14 uur per dag en is een legende in zijn gemeenschap. De kijker volgt hem, zijn collega's en familie door het landelijke Michigan, waar zij zorgdragen voor elk huis- of boerderijdier in nood. En natuurlijk voor elkaar.
Dierendag
Kijk het laatste seizoen van 'The Incredible Dr. Pol: That's a wrap' vanaf 4 oktober - dierendag - elke week om 21.30 uur op National Geographic. The seriefinale 'The Incredible Dr. Pol: The Grand Finale' wordt uitgezonden op 6 december om 22.30 uur.