Beachclub Degreez voor de derde keer op rij uitgeroepen tot ‘Beste Eventlocatie van Nederland’

04 jan 2022, 9:49 Nieuws
degreez luchtfoto 2021 hq
PANHEEL - Beachclub Degreez, gelegen aan het water van Fun Beach Event & Leisurepark in Panheel, is door review-platform MeetingReview voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot ‘Beste Eventlocatie van Nederland’.
Deze prijs wordt uitgereikt onder evenementenlocaties op basis van publieksstemmen en een juryrapport. Een kers op de taart voor de Limburgse evenementenlocatie in dit uitdagende coronajaar.
Reviews
De gemiddelde reviewscore voor Beachclub Degreez was 9,5. De MeetingReview Award, oftewel Nationale Meeting Award, is een initiatief van CLC Vecta, Meeting Magazine, MeetingReview en YOIN. Deze organisaties reiken ieder jaar samen een award uit aan locaties die zich onderscheiden in de MICE-sector (Meetings, Incentives, Conventions, Exhibitions) door aantoonbare kwaliteit, gastervaringen en ondernemerschap. Om de winnaar te kunnen bepalen, worden de locaties beoordeeld op diverse punten, waaronder locatie, eten en drinken, zaal en boekingen. Gasten die een evenement hebben georganiseerd kunnen een review achterlaten op de website, waar een gemiddeld cijfer uitrolt. Beachclub Degreez is voor het derde jaar op rij de winnaar in de categorie XL, als 'Beste Eventlocatie van Nederland' tot 500 personen.