Beachclub Degreez uitgeroepen tot beste eventlocatie van Nederland

08 jan , 13:34 Nieuws
beachclub degreez luchtfoto
PANHEEL - Beachclub Degreez heeft opnieuw de hoogste eer ontvangen. Voor het vijfde opeenvolgende jaar is de club bekroond. En wel als de beste eventlocatie van Nederland in de XXL categorie.
Met een indrukwekkende gemiddelde waardering van 9.6 uit 1362 klantreviews, heeft Beachclub Degreez zijn reputatie als toonaangevende evenementenlocatie in Nederland bevestigd. Op basis van klantreviews reikt MeetingReview deze prestigieuze prijs jaarlijks uit.
Uniek
Beachclub Degreez is al bijna een decennium lang een geliefde bestemming voor gevarieerde, unieke evenementen. De beachclub ligt aan het water van het populaire Fun Beach Event & Leisurepark in Panheel. Op slechts een kwartier rijden van Roermond en Weert, is de club gemakkelijk te bereiken voor gasten uit bijvoorbeeld België en Duitsland. Deze multifunctionele feest- en evenementenlocatie ligt in het hart van Limburg en straalt een unieke, exclusieve sfeer van een beachclub uit. Al bij aankomst waant u zich aan de Côte d'Azur.
Veelzijdigheid
Het hele jaar door biedt de club ruimte voor besloten evenementen, meetings, bruiloften, borrels, bedrijfsevenementen en personeelsfeesten. Ook zijn er tal van indoor en outdoor activiteiten mogelijk. Dankzij deze veelzijdigheid is de locatie geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Omdat de locatie zich in 2023 verder heeft uitgebreid met niet alleen een parkeerplaats voor 1250 auto's. Maar ook een overdekt terras, verbeterde faciliteiten en een groter eventterrein, kunnen er spectaculaire en nog grotere evenementen plaatsvinden. Wilt u meer hierover weten? Kijk dan op www.degreez.nl .
De MeetingReview Award, oftewel de Nationale Meeting Award, is een gezamenlijk initiatief van CLC Vecta, Meeting Magazine, MeetingReview en YOIN. De vier organisaties kennen jaarlijks deze onafhankelijke prijs toe aan locaties, die uitblinken in de MICE-sector. MICE staat voor Meetings, Incentives, Conventions, Exhibitions. De winnaar wordt geselecteerd vanwege hun bewezen kwaliteit, gastervaringen en ondernemerschap, op basis van diverse criteria. Zoals locatie, culinaire ervaring, vergaderfaciliteiten en het boekingsproces. Gasten die evenementen bij de beachclub organiseerden, konden hun ervaringen delen op de webpagina van MeetingReview
. En dat heeft tot dit uitzonderlijk gemiddelde cijfer geleid.