Het regende weer lintjes in Maasgouw

MAASGOUW – Tijdens de jaarlijkse Lintjesregen heeft burgemeester Dion Schneider aan vier inwoners van Maasgouw een koninklijke onderscheiding uitgereikt.

Een dag voor Koningsdag zijn Bettie Arends, Ger Janssen en Huub Tholen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Robert Steenbergen uit Thorn werd verrast met een benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Lintjesregen 2024
Deze vier gedecoreerden hebben zich jarenlang bijzonder verdienstelijk gemaakt voor de samenleving.

Bettie Arends (70) uit Maasbracht
Mevrouw Arends werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Zij kreeg haar onderscheiding onder meer voor haar werkzaamheden voor het Gemengd Kerkelijk Zangkoor Maasbracht en TSM All Stars Maasbracht.

Ger Janssen (73) uit Linne
De heer Janssen ontving zijn lintje. Zoals onder meer voor zijn werkzaamheden voor Judoclub Sei-Do Neer, Motorclub ’73 Maasbracht en basisschool De Triangel in Linne. Hij ontving een benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Huub Tholen (67) uit Maasbracht
De heer Tholen werd onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Onder meer voor zijn werkzaamheden voor Harmonie Sint Caecilia Maasbracht, Stichting Koraal locatie Sint Anna en Stichting Leonardusmolen Maasbracht.

Robert Steenbergen uit Thorn
De heer Steenbergen werd gehuldigd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Zoals onder meer voor zijn werkzaamheden voor VVV Thorn, de Zorggroep en Apneu Vereniging – Regio Noord-Limburg, De Peel en Regio Zuid- en Midden-Limburg.

Cookieinstellingen