Positieve Gezondheid: workshops en inspiratietraining

Foto: Facebook gemeente Maasgouw

MAASGOUW – Leren omgaan met de uitdagingen waar u in het leven mee te maken heeft. Meer veerkracht, eigen regie en gemakkelijker kunnen aanpassen. Genieten en opgelucht zijn, met alle schommelingen die het leven met zich meebrengt. Klinkt dat interessant? Dan is meer weten over Positieve gezondheid misschien iets voor u.

U kunt op twee manieren aan de slag: met een korte workshop van een halve dag of een inspiratietraining van drie halve dagen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eerst naar de workshop te gaan en dan beslissen of u meer hierover wilt weten. Deelname aan de workshops of inspiratietraining is gratis.

Workshop
Tijdens de workshop krijgt u basisinformatie over Positieve Gezondheid. U kunt hieraan deelnemen op vrijdag 3 mei of op vrijdag 17 mei, van 10.00 uur tot 13.00 uur in Maasbracht.

Inspiratietraining
Wilt u echt aan het werk? Dan kunt u zich opgeven voor de inspiratietraining van drie halve dagen. U kunt zich aanmelden voor:

  • groep 1: vrijdag 7, 14 en 28 juni, van 09.00 tot 13.00 uur in Maasbracht;
  • groep 2: zaterdag 8, 15 en 29 juni, van 10.00 tot 14.00 uur in Maasbracht;
  • groep 3: in het najaar in Maasbracht.

Aanmelden of vragen
Aanmelden voor zowel workshop als de inspiratietraining kan bij Marga Steeghs-Verstappen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 06-21 22 89 81. U kunt ook bij haar terecht met vragen.

‘Een gezonde en vitale gemeenschap begint met de focus op wat iemand wel kan. Positieve Gezondheid gaat over een bredere kijk op gezondheid, waarbij eigen regie, veerkracht en een betekenisvol leven centraal staan.’

Cookieinstellingen