‘Ontmoeten & Ontwikkelen’ officieel van start

Foto: Facebook gemeente Maasgouw

MAASGOUW – Meedoen aan de maatschappij is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom is op 14 september het project ‘Ontmoeten en Ontwikkelen’ officieel van start gegaan. Dit is speciaal voor de inwoners van Maasgouw, die net dat extra stapje nodig hebben om dit te kunnen.

Het doel is om hen op een laagdrempelige manier weer te activeren en in contact te brengen met anderen. Niet voor niets heet de plek waar zij samenkomen ‘De Ontmoeting’.

Volwaardig
Van daaruit wordt met de deelnemers samen gekeken naar hun interesses, mogelijkheden en individueel bepaald welke stappen ze kunnen en willen maken. Zodat zij weer op een volwaardige manier aan de maatschappij kunnen deelnemen. Twee keer per week ontmoeten de deelnemers elkaar en nemen deel aan groepsactiviteiten, waaruit zij zelf kunnen kiezen. Zoals bijvoorbeeld samen koken of werken in de tuin.

Samenwerking
Dit project is een samenwerking tussen PSW, Wel.kom, Servicecentrum MER en gemeente Maasgouw. Wilt u meer hierover weten of gewoon een keer langskomen voor een kop koffie? Neem dan contact op met Ruud Vogelzang, via [email protected] of bel 06-20 62 14 12.

Cookieinstellingen