Doe mee met de Landelijke Opschoondag in Maasgouw

Foto: Gemeente Maasgouw

MAASGOUW – Op zaterdag 23 maart is de Landelijke Opschoondag. In de gemeente Maasgouw zal er op verschillende plaatsen door bewoners zwerfafval worden opgeruimd.

Jong en oud, verenigingen, sportclubs, iedereen is welkom! De opschoonactie is een landelijk initiatief en wordt georganiseerd door de gemeente Maasgouw en De Bries.

Afvalbingo
Gemeente Maasgouw ondersteunt iedereen die deze dag in actie komt met opruimmaterialen. Wil je met je buren, collega’s, vrienden of familie de buurt een stuk schoner maken? Fijn, want hoe meer mensen meedoen en de handen uit de mouwen steken, hoe groter het effect. Alle deelnemers ‘winnen’ sowieso een schone buurt, maar ze kunnen ook meedoen met de Afvalbingo. Gewapend met afvalgrijpers en een bingokaart is geen enkel stukje zwerfafval veilig en zo kunnen kinderen ware afvalhelden worden. Bij een volle bingokaart worden zij beloond met een leuke verrassing. Alle deelnemende groepen maken daarnaast kans op een fantastische prijs.

Aanmelden
Kom dus in actie en meld je aan. Je hebt nog voldoende tijd om anderen enthousiast te maken om mee te doen. Desgewenst wordt je ondersteund met promotiemateriaal om je hierbij te helpen. Heb je geen groep, maar wil je toch graag meedoen? Meld je dan aan als zelfstandige opruimer of sluit gewoon bij een groep aan.

Cookieinstellingen