Boekpresentatie van Herman Theunissen: ‘Laes, lieër en lach’

Foto: Laura Theunissen

MAASGOUW – Op zaterdag 15 juni om 11.00 uur presenteert Herman Theunissen (*1946) in de Bibliotheek van Echt zijn eerste boek, getiteld ‘Laes, lieër en lach’.

Ongeveer negen jaar lang werkte Herman met veel plezier als vrijwilliger bij de Lokale Omroep Echt Susteren, oftewel LOES. Hij presenteerde er onder meer Hermans Tiroler Express.

Spreuk van de Week
In dit programma werd de luisteraar naast gezellige muziek ook iedere keer op een zogeheten Spräök van de Waek getrakteerd. Deze spreuk kwam voort uit een zelfgeschreven kort verhaal. Onder aanmoediging van zijn dochter Laura Theunissen, schrijfster van gedichten onder het motto Vanmichveurdich, selecteerde Herman tweeënvijftig van zijn meest bijzondere verhalen. Met dit boek kan de lezer opnieuw een jaar lang elke week van zijn Limburgstalige verhalen én spreuken genieten.

Presentatie
Bijwonen van de boekpresentatie is gratis voor iedereen die belangstelling heeft. De presentatie vindt plaats in de Bibliotheek van Echt, aan de Bovenste straat 11 in Echt. Vanaf zaterdag 15 juni is het boek Laes, lieër en lach ook te bestellen via www.lauratheunissen.com.

Cookieinstellingen