Ontmoet Heleen van Royen in Bibliocenter Weert op 20 maart

Foto: Yvette Kulkens

MAASGOUW – Het is bijna zover… en het traditionele lezersfeest in boekhandels en bibliotheken gaat weer van start. De 89ste Boekenweek vindt plaats van 16 maart tot en met 24 maart 2024. Het thema van dit jaar is ‘Bij ons in de familie’. Iedereen maakt deel uit van een familie. Alles is familie, al is familie soms niet alles en kun je elkaar kwijtraken. Denk aan familie en de verhalen komen los. De literatuur staat dan ook bol van de familieverhalen.

Heleen van Royen is op 20 maart te gast bij Bibliocenter Weert en vertelt alles over het thema Familie in de breedste zin van het woord.

Fris perspectief
Schrijfster en columnist Heleen van Royen is bekend om haar openhartige stijl. Met haar unieke kijk op relaties en persoonlijke ervaringen weet zij in haar romans de lezers te betrekken bij de complexiteit van familiebanden. Ontdek haar frisse perspectief op dit herkenbare onderwerp. Uiteraard wil ze ook graag iets vertellen over de drijfveren achter de totstandkoming en de hoogtepunten van haar nieuwste roman Juice. Daarnaast deelt Heleen fragmenten uit Moeder, dochter, minnares. Ook in deze bundel ter ere van haar twintigjarig auteurschap vol columns en persoonlijke verhalen speelt familie een grote rol.

Boekenweek
Ontmoet Heleen van Royen op woensdag 20 maart 2024 van 19.30 uur tot 21.30 uur bij Bibliocenter, aan de Wilhelminasingel 250 in Weert. Mis het niet, het wordt een boeiend gesprek. Er is volop de gelegenheid om vragen te stellen en met haar in gesprek te gaan. Bovendien kun je na afloop enkele van haar boeken ter plekke kopen en laten signeren. Heleens boeken zijn natuurlijk ook te leen in de bibliotheek. Alles over de Boekenweek, boekentips en informatie over het Boekenweekgeschenk vind je op www.bibliocenter.nl/boekenweek, waar je je ook kunt aanmelden voor haar lezing. De kosten bedragen 12,50 euro voor leden en 15,00 euro voor niet-leden.

Cookieinstellingen