Roy uit Stevensweert deelt ervaringen tijdens thematour

26 feb , 12:06 Nieuws
nationale duurzame huizen route 2 1
MAASGOUW – Waar moet je allemaal aan denken als je een hybride warmtepomp overweegt? Daar heeft huiseigenaar Roy uit Stevensweert ervaring mee. Hij heeft zijn woning verduurzaamd en deelt graag zijn tips met anderen. Geïnteresseerden zijn op dinsdag 5 maart om 19.30 uur van harte welkom bij de thematour.
Als bezoeker krijg je de gelegenheid om duurzame maatregelen in de praktijk te zien bij zo'n thematour. Huiseigenaar Roy legt tijdens de rondleiding door zijn huis uitgebreid uit wat zijn ervaringen zijn met spouwmuurisolatie, de hybride warmtepomp en zonnepanelen en welke handige tips hij heeft. Ook is er alle ruimte om vragen te stellen.
Thematour
Een unieke kans dus om uitleg te krijgen over duurzame maatregelen. Schrijf je in voor de gratis thematour van Roy via deze link
. Kijk ook voor andere interessante thematours of meer informatie op de webpagina van de Duurzame Huizen Route">Nationale Duurzame Huizen Route: www.duurzamehuizenroute.nl/thematours
. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.
Platform
De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform. Het is voor iedereen die interesse heeft in duurzaam wonen. Al meer dan 2.100 duurzame huiseigenaren delen hierop hun verhalen en ervaringen. Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, zes provincies en zo'n honderdveertig gemeenten ondersteunen dit initiatief.