Mannenkoor St. Caecilia Linne organiseert clinic ‘Zing mèr Mit!’ op 21 februari 2024

Foto: Mannenkoor St. Caecilia Linne

LINNE – Mannenkoor St. Caecilia Linne heeft in het recente verleden met succes verschillende clinics georganiseerd. Ook dit jaar staat zo’n clinic op het programma, onder de alleszeggende titel ‘Zing mèr Mit!’, oftewel ‘Zing maar Mee!’.

Zingen kan iedereen, de één nog beter dan de ander. In een koor smelten die stemmen samen tot een mooi harmonieus geheel.

Inspirerend
Op woensdag 21 februari 2024 is er in zalencentrum De Harmonie een informatieavond over ‘Zing mèr Mit!’ en krijg je een eerste indruk van het mannenkoor. Je hoort dan niet alleen wanneer de repetities zijn en hoe er gerepeteerd wordt. Maar ook wat voor uitvoeringen (concerten) er door het jaar heen zijn. Én welke activiteiten het koor nog meer ontplooit.

‘Gegrepen’
Overigens houdt het daar niet mee op. Want tijdens de clinic ‘Zing mèr Mit!’ wordt samen met de inspirerende dirigent een eenvoudig lied ingestudeerd. Aan het einde van de avond zul je al ‘gegrepen’ zijn door zingen in een koor. Je merkt dat het kunnen lezen van noten geen directe belemmering vormt, een goed gehoor is echter wel van belang. Mocht jouw interesse die avond worden gewekt, dan kun je vrijblijvend en kosteloos meedoen aan een aantal workshops. Dit zijn de daadwerkelijke clinics, die steeds op donderdagavond plaatsvinden.

Zang en plezier
Mannenkoor St. Caecilia Linne heeft zang en plezier in het logo staan. En het is juist die kameraadschap binnen de vereniging die nieuwe zangers steeds verrast. Iets waar de mannen van het koor enorm trots op zijn, maar door de verschillende activiteiten ook hard aan werken. Repetities zijn nooit saai en worden voor de liefhebbers afgesloten met een ‘derde helft’.

Vrienden
Kom op 21 februari 2024 naar zalencentrum De Harmonie, aan de Grotestraat 9 in Linne, van 20.00 uur tot 21.30 uur. En laat je inspireren, maar pas op. Voordat je het weet, heb je er meer dan vijftig vrienden bij. Is je interesse gewekt? Mail dan even je naam en adres door naar p&[email protected]. Heb je meer informatie nodig en wil je eerst een indruk hebben van de activiteiten van Mannenkoor St. Caecilia Linne? Kijk dan eens op de webpagina www.mannenkoorlinne.nl en de Facebook-pagina. Of neem contact op met één van de onderstaande personen. Zij beantwoorden met alle plezier al je vragen.

Rob Evers, 06-22778233
Theo Hendrix, 06-48629964
Ivo Everaert, 06-41499559
Guus Levels, 06-23226530

Cookieinstellingen