Harmonieorkesten St. Michaël én L’Union in concert met bruisende blaasmuziek

Foto: Webpagina Harmonie St. Michaël

MAASGOUW – Op zondag 21 januari 2024 trakteren twee harmonieorkesten de luisteraars op een sprankelend en gevarieerd programma in Theater De Oranjerie.

Samen verzorgen Harmonie St. Michaël uit Thorn én Harmonie L’Union uit Heythuysen een concert vol bruisende blaasmuziek, afwisseling en muzikale verassingen. Kortom, een middag die u niet mag missen.

Avontuurlijk en symfonisch
Vóór de pauze speelt L’Union, onder leiding van Erik Somers, avontuurlijke Spaanse muziek van Luis Serrano Alarcòn en Óscar Navarro; en de ‘Armeense Dansen’ van Alfred Reed en ‘Highlights from Riverdance’ van de Ierse componist Bill Whelan. Na de pauze speelt St. Michaël, onder leiding van maestro Ivan Meylemans, niet alleen Rossini’s wervelende ouverture van de opera ‘Wilhelm Tell’. Maar ook de Nederlandse première van het concert voor esklarinet en orkest van Alexandre Kosmicki, met als solist Maarten Takken. En het meeslepende, symfonische gedicht ‘Per La Flor de Lliri Blau’ van de Spaanse grootmeester Joaquín Rodrigo.

Kaarten
Het concert vindt plaats in Theater De Oranjerie, Kloosterwandplein 12-16, in Roermond en begint om 11.30 uur. Kaarten à 20.00 euro zijn te bestellen via de webpagina van www.theaterroermond.nl. Meer informatie vindt u ook via www.harmoniethorn.nl.

Cookieinstellingen