Concert Mete Erker en Jeroen van Vliet in Stevensweert

STEVENSWEERT – Mete Erker en Jeroen van Vliet geven op zaterdag 10 juli een concert in het Protestants Kerkje in Stevensweert.

Mete Erker & Jeroen van Vliet spelen al meer dan dertig jaar samen binnen een ongelooflijke hoeveelheid en verscheidenheid aan projecten: van het album Hommage van Zuid-Afrikaanse trompettist Feya Faku en de voorstelling Sparring Partners van Connie Janssen, tot het in 2015 door Mete geïnitieerde project Near East Up North.

Bolivia
Laatstgenoemde project was met het vermaarde ensemble Asko Schönberg en kemençe virtuoos Derya Türkan. Ook speelden ze in al die jaren al veel als duo, met als hoogtepunten het concert in Teatro Municipal in het Boliviaanse La Paz en de release van hun duo-album Unseen Land, met composities geïnspireerd op het werk van kunstenaar Mattie Schilders. In 2014 won Jeroen van Vliet de prestigieuze Boy Edgar Prijs. Het concert in Stevensweert begint om 20.30 uur, de deuren gaan vanaf 20.00 uur open. De entree kost 10 euro. Meer informatie staat op de website. Reserveren kan door een mail te sturen naar [email protected].

Cookieinstellingen