Taalwandelingen van Bibliocenter in Maasbracht en Heel

Foto: Bibliocenter

MAASBRACHT/HEEL/NEDERWEERT – Lekker bewegen en tegelijkertijd de Nederlandse taal oefenen? Dat kan tijdens de taalwandelingen van Bibliocenter, op 23 juni in Maasbracht, op 28 juni in Heel en op 30 juni ook nog in de gemeente Nederweert.

De wandelingen starten steeds om 10.00 uur en de deelname is gratis.

Thema
De taalwandeling is ontstaan als creatieve aanvulling op het taalcafé van Bibliocenter. Deelnemers gaan samen met de taalvrijwilligers van het taalcafé op pad en oefenen al wandelend het spreken van de Nederlandse taal. Om onderweg in gesprek te blijven en structuur te geven aan de taalwandeling, wordt gebruikgemaakt van een wandelkaart met een thema. De wandelkaart bevat alle informatie om een goed gesprek te voeren, elkaar vragen te stellen en tips om meer over het onderwerp te weten te komen.

Aanmelden
Wie mee wil wandelen dient zich vooraf aan te melden. Om deel te nemen in Maasbracht of Heel kan contact worden opgenomen met Gaby Hellenbrand, via telefoonnummer 06-15.31.78.67 of [email protected]. Deelnemen in Nederweert? Stuur een appje of bel met Toos Jenniskens van Bibliocenter (tel. 06-36.12.61.11). Mailen kan ook: [email protected].

Cookieinstellingen