Monsters of Maasgouw in De Spil in Maasbracht

Foto: Facebook MaasgouwMania

MAASBRACHT – Op 23 maart worden er diverse zware metalen verwerkt in Maasbracht, zij het op muzikaal gebied. Hardrockfestival Monsters of Maasgouw laat de versterkers in ZC De Spil daveren.

Tributebands van Iron Maiden (Powerslave), Metallica (Imitallica) en Status Quo (Back to Back) rammelen er duchtig op los.

Stampende drums
Back to Back is sinds de oprichting in 2016 met een repertoire aan Quo-nummers een graag geziene band op veel festivals en poppodia. De herkenbare intro’s, de immer stampende drums en meerstemmige zangpartijen spreken nog steeds tot ieders verbeelding. Powerslave staat zelfs al voor de vierde keer in de schijnwerpers op Monsters of Maasgouw. Al sinds 1997 speelt deze band met klassiekers als The Number Of The Beast, Run To The Hills en Fear Of The Dark stad en land plat, zowel in gerenommeerde zalen als op festivals als Bospop, Sjwaampop en Paaspop. Het Brabantse Imitallica sluit Monsters of Maasgouw af met een energiek en strak eerbetoon aan de muziek van Hetfield & kompanen.

Tickets zijn voor 13,50 euro (exclusief administratiekosten) in de voorverkoop verkrijgbaar bij Kringloopwinkel Maasbracht (Sintelstraat 29) of via de Facebookpagina.

Cookieinstellingen