Ontmoeten & ontwikkelen: geef uw oude fiets een tweede leven

Foto: Facebook gemeente Maasgouw

MAASGOUW – Heeft u thuis een oude fiets waar u niets meer mee doet? Bij het project Ontmoeten & Ontwikkelen kunnen ze deze goed gebruiken. Hiervoor is PSW Werk bezig met het opzetten van een kleine werkplaats.

Zo kunnen deelnemers wekelijks kleine (technische) klussen uitvoeren en werkervaring opdoen. Nadat de fietsen zijn opgeknapt, worden deze verstrekt aan mensen met een smalle beurs.

Stapje extra
Ontmoeten & Ontwikkelen is er voor mensen uit Maasgouw. Voor hen die een stapje extra nodig hebben om mee te doen in de maatschappij, (weer) mensen willen ontmoeten en iets te doen willen hebben. Samen wordt gekeken welke mogelijkheden er voor hen zijn. Deelnemers kunnen activiteiten aandragen of hieraan meedoen. Denk bijvoorbeeld aan samen koken, werken in de tuin, onderhouden van de moestuin of het opknappen van meubels. En binnenkort hoort daar ook het opknappen van oude fietsen bij.

Meer informatie en contact
Heeft u een kinder-, dames- of herenfiets waar u niets mee doet? En wilt u deze doneren? Of wilt u meer weten of gewoon een keer langskomen voor een kop koffie? Neem dan contact op met Ruud Vogelzang van PSW Werk, via [email protected] of bel 06-20 62 14 12. Ontmoeten & Ontwikkelen is gevestigd in het Werkleercentrum van PSW, aan de Kloosterstraat in Maasbracht. De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 13.00 uur op dinsdag. En op donderdag van 12.30 uur tot 15.30 uur.

Cookieinstellingen