Bewegen heeft positieve invloed op lichamelijke en mentale gezondheid

Foto: Pixabay (CCO-Public Domain)

MAASBRACHT – Mensen weten wel wat ze moeten doen en laten voor een gezond lichaam. Maar vaak is het écht doen nog niet zo makkelijk. Laat u daarom inspireren en motiveren tot verandering.

VC Limax en de gemeente Maasgouw bieden een uniek leefstijlprogramma voor jong en oud aan. Na twaalf sessies weet u alles over gezonde voeding.

Aftrap
Daarnaast begrijp je beter hoe belangrijk slaap is en welke positieve invloed bewegen heeft op de lichamelijke én mentale gezondheid. De aftrap is op woensdag 2 november om 10.00 uur, in de sporthal aan Europaplein 7 in Maasbracht. Daarna op de dinsdag van 10.00 uur tot 11.30 uur. Guido Görtzen, olympisch kampioen volleybal, zorgt voor de professionele begeleiding tijdens de sportactiviteiten.

Aanmelden
Het programma is vooral bedoeld voor mensen tussen de 16 en 67 jaar met een minimuminkomen (maximaal 120 procent van de bijstandsnorm). Een goede conditie of heel sportief zijn is daarbij niet noodzakelijk. Bij deelname ontvang je een smartwatch met stappenteller en hartslagmeter. Helaas is het aantal plekken beperkt, dus geef je snel op. Aanmelden kan bij Elvira van Vorselen: 0475-25.55.17.

Cookieinstellingen