Verrassing voor bewoners en personeel van Zorgcentrum Sterrebosch in Thorn

05 jun 2020, 18:09 Nieuws
image0
THORN – Vrijdagmiddag 5 juni werd het personeel van Zorgcentrum Sterrebosch verrast met een persoonlijk cadeaupakket van Vleeshouwers Financieel Adviesbureau en Nh1816 Verzekeringen. De cadeaus zijn een uiting van dank en bewondering voor hun inzet ten aanzien van de bewoners, in deze tijden van corona.
Het personeel heeft de afgelopen periode veel werk verzet en de waardering dan ook dik verdiend. De pakketten werden samengesteld met producten van lokale ondernemers, zodat ook zij gesteund worden in deze lastige tijd.
kistjes in vrachtwagen
Ook de bewoners zelf werden natuurlijk niet vergeten. Vorige week kregen zij al een uitgebreide High Tea aangeboden. Hiervan werd echt genoten. Directeur Gerard Vleeshouwers van het financieel adviesbureau met vestigingen in Echt en Thorn: 'Wij werken samen met Nh1816 Verzekeringen in de advisering van onze particuliere relaties. Deze maatschappij heeft, naast een fijne dienstverlening, als kenmerk dat ze een coöperatie is met oog voor de wereld om ons heen.' Een deel van de winst van deze verzekeraar investeert zij in de samenleving, door het steunen van goede doelen. Speciaal voor mensen die tijdens de coronacrisis extra geraakt zijn, heeft Nh1816 een extra fonds opgezet. Gerard en zijn collega’s pakten dit initiatief met beide handen aan.
Hartverwarmend
Gerard vervolgt: 'Met onze medewerkers op kantoor hebben we uitgebreid gesproken over wat wij kunnen betekenen voor de mensen in onze omgeving. Meerdere medewerkers hebben familieleden in Sterrebosch en vertelden over de eenzaamheid van de bewoners die maandenlang geen bezoek mochten ontvangen. Zij vertelden ook over het personeel dat met veel aandacht en compassie dat gemis probeerde op te vangen.' De reacties van de personeelsleden en de bewoners van het Sterrebosch op de verrassingen waren hartverwarmend. Met de laatste versoepelingen die zijn aangekondigd door de overheid, worden familiebezoeken gelukkig meer en meer mogelijk.