Ontwerpwedstrijd ansichtkaart

18 sep , 17:01 Nieuws
creatief wenskaart flat lay 4293960 1280 1

MAASGOUW - Ben jij een creatieve geest met een passie voor ontwerp? Doe dan mee aan de ontwerpwedstrijd voor ansichtkaarten met als thema 'Ontmoeting'.

De gemeente Maasgouw is op zoek naar ansichtkaarten die ontmoeting stimuleren. Denk aan ontwerpen die warmte, verbinding en gezelligheid uitstralen. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer een kaart die mensen motiveert om contact te maken met elkaar.
10 mooiste kaarten
Een deskundige jury, bestaande uit het college van B & W van Maasgouw, kiest de 10 mooiste ontwerpen. Deze winnende kaarten laat de gemeente dan drukken en verspreiden.
Belangrijk
  • Lever de kaart aan in A4-formaat. Dat kan digitaal of op papier; 
  •  de A4 wordt verkleind tot een ansichtkaart van A6. Houd er dus rekening mee dat alles goed leesbaar blijft;
  • je digitale ontwerp (resolutie minimaal 300 dpi) kun je per e-mail sturen naar [email protected]. Zorg ervoor dat de digitale kaart niet korrelig of wazig is;
  • breng of stuur je papieren A4-kaart naar het gemeentehuis;
  • vergeet niet jouw naam en achternaam te vermelden, want deze komen natuurlijk op de kaart te staan. Geef daarbij ook je telefoonnummer of e-mailadres door. Stuur je de kaart liever in zonder naam, dan mag dat natuurlijk ook; 
Wat als jouw kaart uitgekozen wordt?
De 10 mooiste kaarten krijgen, naast eeuwige roem, een kleine prijs. De winnende ansichtkaarten komen te liggen op het gemeentehuis en op andere plekken in Maasgouw. Hier kunnen mensen ze gratis meenemen en versturen naar iemand die een kaartje wel kan gebruiken.
Inzenden vóór 15 oktober 2024
Laat je creativiteit stromen en inspireer anderen met jouw unieke ontwerp.
We kijken allemaal uit naar jouw prachtige ontwerp.