Nieuwe exploitant gezocht voor Aod Thoear in Thorn

11 mei , 12:15 Nieuws
aod thoear foto
THORN - Heb jij de ambitie om cultuur en commercie te verbinden en daarin een centrale rol te spelen? Beheerstichting Aod Thoear zoekt een bevlogen commercieel exploitant in het sfeervolle Thorn.
Aod Thoear wordt het trefpunt voor lokale verenigingen en biedt uitgebreide faciliteiten voor horeca-activiteiten. Als exploitant koppel je deze elementen als vanzelf aan elkaar en maak je van Aod Thoear een levendig centrum.
Profiel van de ideale kandidaat:
  • Een ondernemer die commerciële kansen ziet in maatschappelijk ondernemen;
  • een gastvrije uitstraling: jij bent het gezicht en het hart van het trefpunt;
  • uitmuntende klantgerichtheid en een natuurlijke flair voor gemeenschapszin.
Wat wordt geboden?
  • Een recent vernieuwde, duurzame locatie met veel faciliteiten, zoals onder meer een groot terras en ruime parkeergelegenheid;
  • een robuuste klantenbasis, die bestaat uit zowel lokale inwoners als bezoekers van elders;
  • voordelige huurvoorwaarden, zodat je meteen met ondernemen kunt starten.
Dynamisch
Thorn, bekend als het 'witte stadje' met zijn monumentaal erfgoed, biedt een unieke historische achtergrond. Het stadje kenmerkt zich door een rijk cultureel leven in het dynamische heden. Niet alleen is het een geliefde plek voor de lokale gemeenschap, maar het oefent ook een sterke aantrekkingskracht uit op toeristen. Jouw ondernemerschap kan hier ten volle floreren.
Toekomst vol mogelijkheden
Interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Arie van der Lee, voorzitter van de Beheersstichting Aod Thoear . Stuur een e-mail naar [email protected] . Of bel naar telefoonnummer 06-54 35 86 86. Geïnteresseerde exploitanten worden uitgenodigd omuiterlijk 15 junite reageren.
Zet nu de stap naar een toekomst vol mogelijkheden. Word de nieuwe exploitant van Aod Thoear.