Linne komt in actie voor ‘Linne veur de Voedselbank’

16 dec 2023, 14:00 Nieuws
linner nuuts voedselbank 23 12 2023 1
LINNE - Op zaterdag 23 december vindt alweer de vijfde editie plaats van de inzamelingsactie ‘Lin veur de Voedselbank’.
Wat begon als een kleine, goede daad, is uitgegroeid tot een heus benefietevenement. Inmiddels is ‘Lin veur de Voedselbank’ een algemeen begrip geworden. Maar dit jaar zal deze inzamelingsactie er iets anders uitzien dan voorheen.
Voedselbank
De hoofdzaak blijft natuurlijk, dat vrijwilligers uit Linne bij de mensen thuis (voedsel)pakketten ophalen voor de Voedselbank Midden-Limburg. Maar je kunt ook persoonlijk producten afleveren op de centraal ingerichte verzamellocatie.
Bovendien kun je de allereerste ‘Lin veur de Voedselbank – kerstmarkt’ bezoeken. En je kunt tegen een vrijwillige bijdrage muziek aanvragen tijdens een speciale kerstuitzending van LinFM. Drank, lekkere hapjes, muziek, zang, dansen en gezelligheid, dat alles kun je verwachten. En wie wil, kan zelfs op de foto met niemand minder dan de enige echte Kerstman.
Dit evenement voor het goede doel vindt plaats op de Markt in Linne en begint om 11.00 uur. Ook de dorpscontactpersonen zijn vanaf dit tijdstip tot 13.00 uur aanwezig om een handje mee te helpen. Alle opbrengsten zijn vanzelfsprekend voor de Voedselbank Midden-Limburg.