Lentebeurs 'Senioren in het Groen'

20 feb , 16:29 Nieuws
senioren in het groen compleet 1
MAASGOUW - Na het succes van vorig jaar, vindt op donderdag 14 maart 2024 de tweede lentebeurs ‘Senioren in het Groen’ plaats. De informatiemarkt is speciaal voor senioren.
In een gezellige, informatieve en kleurrijke omgeving krijgt u veel informatie.
Actief en gezond
Allerlei verenigingen, organisaties en bedrijven presenteren zich op deze dag en informeren u over wat ze voor u kunnen betekenen, qua zorg en welzijn. Hoe u bijvoorbeeld gezond kunt blijven door beweging en gezonde voeding. En er is aandacht voor digitalisering en advies hoe om te gaan met moeilijk te begrijpen formulieren. Zodat u de benodigde hulp kunt krijgen. Daarnaast maken zij u bekend met tal van activiteiten. Bijvoorbeeld op het gebied van natuur, hobby, vrijetijd, amusement, cultuur, muziek en kunst. Met als doel om 60-plussers zo lang mogelijk actief deel te laten uitmaken van de samenleving. Én zo eenzaamheid onder senioren te verkleinen.
Lentebeurs 'Senioren in het Groen' is op 14 maart 2024, van 11.00 uur tot 16.00 uur, in tuincentrum bijStox, aan de Sint Wirosingel 180 in Roermond. De toegang is gratis. Meer informatie is ook te vinden op www.senioreninhetgroen.nl