Kledinginzameling ouderraad basisschool De Koningsspil Thorn

24 mrt 2021, 21:35 Nieuws
childrens clothing 3563749 1920
THORN - Vrijdag 9 april verzorgt de ouderraad van basisschool De Koningsspil in Thorn weer de halfjaarlijkse kledinginzameling, in samenwerking met Benelux Recycling.
De ingeleverde kleding krijgt een mooi tweede leven in Afrika en de ouderraad krijgt voor iedere kilo aan kleding een bedrag. Dit bedrag komt dan weer ten gunste aan activiteiten voor de kinderen.
Richtlijnen
Kleding kan ingeleverd worden op donderdag 8 april, van 14.00 uur tot 14.30 uur (gewijzigde tijden in verband met het continue rooster) en op vrijdag 9 april van 14.00 uur tot 14.30 uur bij café D’n Ingel, aan de Schoolstraat 20 in Thorn. De ouderraadleden die hierbij aanwezig zijn zullen zich aan de huidige coronarichtlijnen houden. Zij blijven op gepaste afstand en dragen een mondkapje en handschoenen.
Wat kunt u inleveren en wat niet? Wel: draagbare kleding en gepaarde schoenen, huishoudtextiel zoals handdoeken, washandjes, dekens en kussenslopen. Ook zachte knuffelbeesten zijn welkom. Niet: niet draagbare, vervuilde of beschimmelde kleding/schoenen, werkkleding, snijafval, tapijten, vloerbedekking, dekbedden, kussens en hard speelgoed. De ouderraad dankt de gevers bij voorbaat voor hun bijdrage.