IVN-Roermond e.o. organiseert rondleiding ‘De Groene Transformator’

05 jan , 13:36 Nieuws
de groene transformator
MAASGOUW - Laat je inspireren voor een duurzamer leven bij ‘De Groene Transformator’ in Roermond. Dé plek waar je inspiratie én kennis opdoet. Zodat je zelf aan de slag kunt gaan met duurzaamheid binnen je eigen leven.
In dit centrum vinden de meest uiteenlopende activiteiten plaats rondom duurzaamheid, natuur en milieu. Denk daarbij aan thema’s, zoals duurzaam wonen, biodiversiteit, energiebesparing, klimaatadaptatie, voeding en duurzaam vervoer.
Gids
Ook IVN-Roermond en omstreken wil daaraan een bijdrage gaan leveren en heeft het centrum gekozen om haar binnenactiviteiten te organiseren. Wil je nader hiermee kennismaken? Kom dan op woensdag 10 januari 2024
naar het terrein van de Weerstand, aan de Bredeweg 10 in Roermond. En ontdek, onder begeleiding van gids Janne Opmeer, meer over de ontstaansgeschiedenis en de duurzame inspiratiemogelijkheden die dit centrum biedt. De rondleiding ‘ De Groene Transformator
’ begint om 14.00 uur en duurt ongeveer tot 15.30 uur. Kijk voor meer informatie ook op de webpagina van De Groene Transformator .