Harmonie de Vriendenkrans organiseert allereerste Wandelvierdaagse van Heel

22 jun 2023, 15:43 Nieuws
wandelgroep mensen wandelvierdaagse heel
HEEL – Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 juni organiseert Harmonie de Vriendenkrans de allereerste Wandelvierdaagse van Heel.
Met prachtige wandelroutes van 3, 5 en 10 kilometer is er voor elk wat wils, of je nu een ervaren wandelaar bent of graag met het hele gezin meedoet.
Wandelaars
Mis deze kans niet om de prachtige wandelroutes van Heel te verkennen en doe mee aan dit bijzondere wandelevenement. Reserveer nu een plek en maak je klaar om er vier dagen op uit te gaan samen met enthousiaste wandelaars. Geniet van de mooie omgeving van Heel en de gezellige sfeer van deze allereerste Wandelvierdaagse. Kinderen tot 12 jaar kunnen zelfs met drie van de vier dagen de vierdaagse voltooien.
Vertrek
Schrijf je nu in voor drie euro per dag. Of profiteer van het voordelige weektarief van slechts acht euro. Inschrijven kan heel eenvoudig via [email protected] . Maar vergeet niet het inschrijfgeld te betalen op de eerste dag dat je meedoet. De vertrektijd is elke avond tussen 18.00 uur en 19.00 uur. Je kunt starten en finishen bij cultureel centrum Don Bosco.