Fun Beach in Panheel opent de reuzenglijbaan Super Slide

11 aug 2021, 13:31 Nieuws
20210804 2059 markrichter funbeach 3
PANHEEL - Fun Beach in Panheel opent de reuzenglijbaan Super Slide: een plateau op veertien meter hoogte, vier waterspringschansen naar beneden en een ferme duik door de lucht. Het is een unieke waterattractie voor de échte thrillseekers onder ons.
Na maanden bouwen opent de reuzenglijbaan op donderdag eindelijk voor het publiek.
Verschoven
Met het opleveren van de Super Slide komt een langgekoesterde wens van de organisatie in vervulling. De coronacrisis en daaropvolgend het tekort in bouwmaterialen zoals glaswerk, hout en zelfs schroeven, zorgde ervoor dat de opleverdatum van de Super Slide al sinds maart 2020 meerdere malen werd opgeschoven. Daarnaast moest de glijbaan volledig op maat worden geconstrueerd: van zulke grote glijbanen bestaat geen bouwpakket. De Super Slide is één van de weinige reuzenglijbanen in Europa en wordt een ware publiekstrekker voor waterglijbaanfanaten.
Nu de constructie staat en ook volledig is goedgekeurd op het gebied van veiligheid, kan de Super Slide eindelijk open. Ook de eerste testmiddag zit erop, waardoor alle bezoekers vanaf 12 augustus een sprong in het diepe kunnen wagen. Hiervoor kunnen kaartjes worden gereserveerd op de website van Fun Beach. De Super Slide is niet de enige eye catcher van het dagstrand. Zo ligt één van de hoogste fonteinen ter wereld in het water, naast het grootste Aquapark van Nederland. Overal rondom het park worden “instagrammable” spots gecreëerd waar je selfies kunt nemen en sinds kort is ook peuterstrand Little Beach toegevoegd aan de faciliteiten.