Eeuwfeesten Scholengemeenschap Sint Ursula naderen

19 feb 2019, 6:22 Nieuws
clipboard011
MAASGOUW/LEUDAL - Scholengemeenschap Sint Ursula in Horn bestaat honderd jaar. De locatie Heythuysen is er alweer een kwart eeuw. Ter gelegenheid daarvan is een gevarieerd programma samengesteld voor alle betrokkenen.
Naast de feesten voor de leerlingen en het huidige personeel, komt er een reünie voor alle oud-leerlingen op zaterdag 14 september. Op 1 april begint de ticketverkoop voor die reünie.
Op 26 juni verschijnt er eerst nog een '100 jaar Sint Ursula' jubileumkrant. Deze zal huis-aan-huis verspreid worden in de gemeenten Maasgouw (westelijke oever van de Maas), Leudal en Nederweert. Oud-docent Jos Stollman onderhoudt de website www.ursula-archief.nl Op deze website staat veel waardevolle informatie over de geschiedenis van Sint Ursula. Er is tevens een groot archief met foto's. Een feestelijk logo is er ook al. De ontwerpwedstrijd daarvoor werd gewonnen door Jurre Hoogland, leerling van V4b. Jurre kreeg uit handen van locatiedirecteur Lucien Kester een cadeaubon als dank voor zijn inspanningen.