Boon's Markt in Linne opent deuren

15 mei , 19:35 Nieuws
opening boon markt fb 11
LINNE - Vandaag opende de nieuwe Boon's Markt officieel de deuren. Eindelijk kunnen de inwoners van Linne weer gewoon naar een supermarkt in hun eigen dorp.
De afgelopen weken is de winkel volledig verbouwd en vernieuwd.
Verbondenheid
Met de komst van de nieuwe supermarkt kunnen de inwoners van Linne weer dicht bij huis hun dagelijkse boodschappen doen. Het is de plek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten, nieuws uitwisselen en verbondenheid ervaren.
Voor iedereen
‘Wij zijn ontzettend trots op het resultaat’, zegt familie Geurts, die de nieuwe winkel exploiteert. ‘De afgelopen dagen zijn veel inwoners al een kijkje komen nemen. Iedereen is onder de indruk van de grootte en het aanbod. We willen de supermarkt zijn voor iedereen in Linne en omgeving. Een plek waar mensen hun boodschappen doen en elkaar ontmoeten.’
Positieve impact
Ook wethouder Tim Snijckers is blij met deze ontwikkeling. ‘De nieuwe supermarkt versterkt niet alleen de lokale economie. Maar zal bovendien een positieve impact hebben op het dagelijks leven van onze inwoners en de leefbaarheid in Linne', aldus de wethouder. ‘Om onze dorpen leefbaar te houden, kan ik het belang van lokaal kopen niet genoeg onder de aandacht brengen.’
Bakker Hannen
Het versplein van Boon’s Markt staat centraal in de nieuwe supermarkt. Klanten hebben de beschikking over een grote agf-afdeling, vers brood en banket; waaronder de beroemde vlaaien van de regionaal bekende bakker Hannen uit Herten. Daarnaast biedt de winkel een uitgebreid assortiment aan vleeswaren, kaas, tapas, vers vlees, kip en vis. Bijzonder zijn de schappen met lokale producten, die te herkennen zijn aan de nostalgische foto’s van beeldbepalende plekken in Linne.