Bibliocenter zoekt taaltrainer Nederlands voor DigiTaalhuis

26 apr 2023, 16:39 Nieuws
pexels kampus production 5940829 1 1
MAASGOUW – Bibliocenter, de bibliotheekorganisatie in de gemeenten Leudal, Maasgouw, Nederweert en Weert, is op zoek naar een taaltrainer Nederlands.
Samen met collega's binnen het DigiTaalhuis gaat de taaltrainer Nederlands NT1- en NT2-deelnemers begeleiden en stimuleren.
Als taaltrainer ben je verantwoordelijk voor de werving, intake en begeleiding van cursisten en taalvrijwilligers. Je bepaalt het niveau en de hulpvraag van de cursist. Je stelt lesmateriaal samen, neemt toetsen af en geeft zelf ook regelmatig les. Daarnaast ben je in staat om nieuwe taalgroepen en projecten te starten om de taalvaardigheid te verbeteren. Bibliocenter zoekt iemand met een hbo werk- en denkniveau en kennis van én ervaring met laaggeletterdheid: NT1 en NT2. Een NT2-certificaat is een pré. Klik op deze link voor de volledige vacature.
Belangstelling
Spreekt deze interessante, uitdagende baan je aan? Reageer danvóór 22 mei 2023en stuur je motivatiebrief en cv naar [email protected] . Of als je meer hierover wilt weten, kun je ook telefonisch contact opnemen met Margriet Roost, via 088-243.20.00.