Bibliocenter Weert organiseert Meet & Greet Grensverleggers op 15 juni

31 mei 2023, 15:35 Nieuws
grensverleggers pexels rdne stock project 12405453
MAASGOUW - Bibliocenter Weert en ‘Grensverleggers’ organiseren op donderdag 15 juni een Meet & Greet, van 18.00 uur tot 20.00 uur.
Deze bijeenkomst heeft als thema ‘jongleren’ met de maatschappelijke druk en is speciaal voor jongeren, die hiermee willen leren omgaan.
Prestatiedruk
Tijdens de dialoogavond en mini-workshop worden grenzen besproken en je krijgt handvatten om ze te verleggen. Je leert beter om te gaan met de uitdagingen, die het leven met zich meebrengt. Welke ballen houd je hoog en welke laat je even rusten? Dagelijks ervaren veel jongeren namelijk de enorme druk om te presteren op het gebied van studie, werk en sociaal leven. De toekomst lijkt niet altijd rooskleurig. Ook kan het erg lastig zijn om je eigen identiteit te ontdekken. En te bepalen welke richting je wilt inslaan.
Meet & Greet
Tijdens de Meet & Greet geven oud-deelnemers en coaches uitleg over het project ‘Grensverleggers’, aan de hand van de mini-workshop en activiteiten. Het is een kans om meer te weten te komen en allerlei vragen te stellen. Deelname hieraan is gratis. Aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/activiteiten .
Idealen
Grensverleggers bij Bibliocenter Weert is een Maatschappelijke Diensttijd (MDT)-project, dat jongeren tussen 18 en 29 jaar inspireert om grenzen te verleggen, vaardigheden te ontwikkelen en een positieve impact te hebben. Dit tien weken durende traject biedt waardevolle kansen, zoals trainingen, werkervaring en netwerkmogelijkheden. Onder begeleiding van een coach, ontwikkelen de deelnemers nieuwe vaardigheden als leiderschap, teamwork en communicatie. Vanaf oktober 2023 kun je jouw idealen omzetten in een positief project. Word zelf de verandering, die je graag in de wereld om je heen wilt zien. Deelname is gratis. Voor meer informatie, kijk op www.bibliocenter.nl/grensverleggers .