Bewoners geven uitleg tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route

09 okt 2023, 13:57 Nieuws
nationale duurzame huizen route 1 1
MAASGOUW - Hoe warm voelt het in een geïsoleerde woonkamer? En waar kun je het beste beginnen als je het huis wilt verduurzamen? Ontdek het bij een duurzaam huis tijdens de Duurzame Huizen Route">Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 28 oktober en 4 november 2023.
Gedurende deze open dagen laten de bewoners zien hoe zij hun huis hebben aangepakt.
Wooncomfort
‘Nadat wij duurzame stappen hebben gezet, is het wooncomfort van ons huis flink verbeterd. Ik deel mijn kennis en ervaringen nu graag met anderen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom in mijn huis’, vertelt huiseigenaar Erik.
Bezoek
De deelnemende eigenaren van duurzame huizen vertellen graag meer over de maatregelen die ze hebben genomen. Maar ook wat zij achteraf misschien anders zouden doen. Met deze ideeën en tips kunnen bezoekers hun voordeel doen voor hun eigen huis. Ook dit jaar doen honderden eigenaren in heel Nederland mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route. Kijk op www.duurzamehuizenroute.nl welke huizen in Maasgouw hieraan deelnemen en schrijf je in voor een bezoek .
Platform
De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform. Het is voor iedereen die interesse heeft in duurzaam wonen. Al meer dan 2.100 duurzame huiseigenaren delen hierop hun verhalen en ervaringen. Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, honderdveertig gemeenten en zes provincies ondersteunen dit initiatief.