Delegatie gemeenteraad Maasgouw bezoekt Wel.kom

Foto: Facebook gemeente Maasgouw

MAASGOUW – Op zaterdag 22 juni heeft een delegatie vanuit de gemeenteraad van Maasgouw een inspirerend bezoek gebracht aan Wel.kom.

Tijdens deze ontmoeting kregen zij uitgebreid uitleg over de diverse facetten waarmee Wel.kom zich bezighoudt binnen de gemeente Maasgouw.

Wensen en toekomstvisies
Van de vertrouwde Huiskamer Plus tot het opbouwwerk, de open inloop voor dementie, jongerenwerk, verenigingsondersteuning en vrijetijdsbesteding in sport en cultuur. Tussen Wel.kom en de aanwezigen vonden interessante gesprekken plaats. Daarbij werd niet alleen ingegaan op wensen, maar werden ook toekomstvisies gedeeld.

Optimale kansen
Samen met vrijwilligers organiseert Wel.kom diverse projecten en activiteiten om de leefbaarheid en participatie in wijk, dorp en stad te bevorderen. De dienstverlening is gericht op het versterken van individuen en groepen, zodat zij actief, volwaardig en zelfstandig kunnen meedoen in de maatschappij. De organisatie biedt optimale kansen en ondersteuning aan iedereen die daar gebruik van wil maken, ongeacht leeftijd, achtergrond en omstandigheden. Kijk op www.welkom.nu voor meer informatie.

Cookieinstellingen