Bibliocenter organiseert taalwandeling in Heel

Foto: Facebook Park Piahoeve

HEEL – Op maandag 24 juni organiseert Bibliocenter een taalwandeling met als thema: ‘Op bezoek bij Park Piahoeve’.

De ochtend begint bij de bibliotheek in Heel. Daarna gaan de deelnemers met auto’s naar Park Piahoeve, waar de medewerkers van het park hen verwelkomen.

Overeenkomsten versus verschillen
Samen nemen ze natuurlijk een kijkje in en rondom het dierenpark en praten over wat er te zien is. Daarbij komen zowel de overeenkomsten als de verschillen tussen Nederland en de verschillende thuislanden van de deelnemers aan bod. Dit leidt weer tot boeiende gesprekken en nieuwe inzichten. De ochtend wordt afgesloten met een gezellig samenzijn, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Park Piahoeve
Park Piahoeve in Heel is een schitterend groen park met dieren, een moestuin, een theehuis met overdekt terras én een atelier. Het is een mooie leerwerkplek voor mensen met een verstandelijke beperking.

Taalcafé
Het Taalcafé biedt een leuke, ontspannen manier om de Nederlandse taal te oefenen. In een gezellige sfeer praten de deelnemers met elkaar over alledaagse onderwerpen, zoals werk, eten en drinken, hobby’s en gezondheid. Ook spelen ze dan woordspellen en bespreken actuele thema’s uit de krant of het nieuws. Het is voor iedereen, die beter Nederlands wil leren en ervaring kan gebruiken met het spreken ervan. Daarbij maakt het niet uit of je anderstalig bent of hier geboren en getogen. Het is een plek, waar iedereen welkom is en elkaar kan ondersteunen in het leren van de Nederlandse taal.

Aanmelden
Deze taalwandeling start bij de bibliotheek, aan de Sportparklaan 56 in Heel en duurt van 10.00 uur tot 11.30 uur. Park Piahoeve ligt aan de Monseigneur Savelbergweg 101 in Heel. Deelnemen is gratis. Aanmelden of meer informatie, kijk op de webpagina www.bibliocenter.nl/taal.

Cookieinstellingen