Nominatie Technische Alliantie: ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2024’

Foto: via Technische Alliantie

LINNE – De Technische Alliantie uit Linne is genomineerd als ‘de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2024’ en is trots om in de top 3 te staan. Ook in 2023 werden ze uitgeroepen tot het tweede, beste leerbedrijf in de sector ‘Metaal en techniek’ van Limburg, mede dankzij de inzet om jong talent te ontwikkelen én de doorgroeimogelijkheden voor het eigen personeel. 

Door deze opleidingen zorgt het bedrijf ervoor, dat elke medewerker in zijn of haar kracht komt te staan. En dat zorgt weer voor gemotiveerde medewerkers en tevreden klanten. Onderling stimuleert iedereen elkaar om door te leren. Dit maakt, dat het bedrijf een ontzettend mooi team heeft en daar zeer trots op is.

Award
Om deze award te winnen, zou de Technische Alliantie het geweldig vinden als zij zoveel mogelijk stemmen krijgen. En bedankt alvast iedereen die op hen stemt. De stemronde is deze week ingegaan en stemmen kan nog tot en met 19 mei 2024, via de volgende link: https://bit.ly/technischealliantie. Let op: bevestig wel nog even je stem via de e-mail, want anders telt deze helaas niet mee. De Technische Alliantie kijkt uit naar de prijsuitreiking en hoopt deze award te mogen winnen.

Cookieinstellingen