Dish is Europe: een culinaire reis met Miljuschka

MAASGOUW – 24Kitchen-Chef Miljuschka is terug met het gloednieuwe programma ‘Dish is Europe‘. In deze culinaire rondreis neemt Miljuschka je mee naar zes verschillende Europese steden. Daarin laat zij je kennismaken met de verborgen juweeltjes van elke bestemming. ‘Dish is Europe’ is het bewijs, dat je helemaal niet ver van huis hoeft te reizen om in een andere wereld te stappen. Vergezel Miljuschka op haar ontdekkingsreis door de culinaire hoogtepunten van Europa en laat je inspireren.

Op vakantie gaan én lekker eten, gaat hand-in-hand. Heb jij vakantieplannen en wil je weten waar je nou de allerbeste ‘Pastel de Nata‘ in Lissabon eet? Of de ‘croissant der croissants‘ in Parijs?

Smaken van Europa
Miljuschka gaat in zes afleveringen op onderzoek uit. In elke stad – van Athene, Rome, Parijs, Lissabon tot Praag en Wenen – gaat ze op pad met een lokale bewoner om de allerbeste tips te achterhalen. Daarnaast helpt zij je bij het verzamelen van de beste ingrediënten om als souvenir mee naar huis te nemen. Én ze geeft tips waar je moet eten als je maar één ochtend, middag of avond op bovenstaande locaties bent. Laat je betoveren door de heerlijke smaken van Europa.

‘Dish is Europe’ is vanaf 11 mei, elke week om 20.30 uur te zien op 24Kitchen.

Cookieinstellingen