Taalcafé van Bibliocenter Heel en Maasbracht organiseren Decemberbingo

Foto: tatiana-аzatskaya Pexels(CCO-Public Domain)

HEEL/MAASBRACHT – Op 18 en 20 december organiseert het Taalcafé van zowel Bibliocenter Heel als Maasbracht weer een taalbingo: het Decemberbingospel‘.

Het Taalcafé nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze ochtend vol taalplezier en gezelligheid. Het is een unieke gelegenheid om anderen te ontmoeten, met elkaar in gesprek te gaan en kans te maken op leuke cadeautjes.

Bingo
Ook deze keer hebben de vrijwilligers een speciaal bingospel met decemberafbeeldingen samengesteld. Naast de kans om prijzen te winnen, staat er ook koffie, thee en lekkers klaar voor alle deelnemers. De bingo vindt plaats op maandag 18 december bij Bibliocenter, aan de Sportparklaan 56 in Heel. En op woensdag 20 december in De Spil, aan de Suikerdoossingel 55-57 in Maasbracht. Het maakt niet uit of je anderstalig bent of in Nederland bent geboren en opgegroeid. Van 10.00 uur tot 11.30 uur is iedereen welkom, die beter Nederlands wil leren en ervaring kan gebruiken met het spreken van de Nederlandse taal. De toegang is gratis, dus loop gerust naar binnen. Aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/digitaalhuis.

Cookieinstellingen