Meedoenmaasgouw.nl: Maasgouw komt samen

Foto: Pixabay (CCO-Public Domain)

MAASGOUW – De nieuwe webpagina Meedoenmaasgouw.nl zorgt ervoor dat je je nooit meer hoeft te vervelen. Dit platform is dé plek waar je alles kunt vinden over activiteiten in de buurt. Zoals vrijwilligerswerk, verenigingsnieuws en de sport- en cultuurverenigingen in de gemeente.

Op meedoenmaasgouw.nl vind je altijd wel iets wat bij je past en waar je aan kunt meedoen:

Agenda
Ontdek bijvoorbeeld wat er allemaal te doen is bij jou in de buurt en daar buiten, via https://meedoenmaasgouw.nl/agenda. Van festivals en workshops tot sportevenementen en culturele voorstellingen.

Vrijwilligersvacaturebank
Ben je op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Een manier om iets bij te dragen? Bekijk dan op https://meedoenmaasgouw.nl/vacatures de laatste vacatures en vind hét vrijwilligerswerk dat bij jou past.

Informatie over organisaties
Van tennis en de harmonie tot verenigingen voor ouderen en alles daar tussenin. Sluit je aan bij een van de vele verenigingen en organisaties die gemeente Maasgouw rijk is, via https://meedoenmaasgouw.nl/organisaties. Of het nu om sport, kunst, muziek of theater gaat, er is altijd wel een club te vinden waar je dat kunt doen wat je graag wilt.

Laatste nieuws
Blijf op de hoogte van wat er speelt in Maasgouw. Meedoenmaasgouw.nl biedt actuele informatie over lokale ontwikkelingen, updates en belangrijke aankondigingen van de verenigingen. Heb je vragen over deze webpagina? Neem dan contact op met Carmen Danko van Wel.kom en stuur een e-mail naar [email protected]. Of bel naar 06-52 56 28 88.

Wel.kom
Meedoenmaasgouw.nl is een initiatief van Wel.kom. De organisatie wil ervoor zorgen dat iedereen prettig samenleeft in zowel de gemeente als de buurten en straten. Betrokken medewerkers ondersteunen mensen, zodat ze volwaardig kunnen meedraaien in de samenleving. Samen met vrijwilligers organiseren zij diverse projecten en activiteiten om de leefbaarheid en participatie in wijk, dorp en stad te bevorderen. Kortom: ondersteuning is altijd binnen handbereik. Wil je meer weten over hun diensten en activiteiten? Bezoek dan hier hun webpagina.

Cookieinstellingen