SWARCO vervangt openbare verlichting Maasgouw met ledverlichting

Foto: Facebook gemeente Maasgouw

MAASGOUW – Vanaf maandag 13 mei gaan de werkzaamheden van start om de armaturen van de openbare verlichting grootschalig te vervangen. Dit duurt tot circa eind augustus.

In deze periode vervangt de firma SWARCO per dorpskern de armaturen. Nadat de werkzaamheden gereed zijn, is de openbare verlichting binnen Maasgouw volledig voorzien van ledverlichting.

Doel werkzaamheden
In de afgelopen jaren heeft de gemeente al ruim de helft van alle openbare verlichting voorzien van ledverlichting. Door dit jaar in één keer de resterende oude verlichting te vervangen, bespaart de gemeente nog meer energie. Zo draagt zij een groot deel bij aan het behalen van de klimaatdoelen.

Hinder
Tijdens de werkzaamheden kan er enige hinder zijn voor het verkeer. Zowel SWARCO als de gemeente streven ernaar om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Bedrijven en woningen blijven gedurende de gehele uitvoering bereikbaar. Neem bij vragen of een klacht gerust contact op. Dit kan tijdens kantooruren bij SWARCO-contactpersoon, M. Briels, via telefoonnummer 06-57 71 89 53 of per e-mail: [email protected].

Cookieinstellingen