Bouw gemeenschapshuis voor verenigingen in Wessem

Uitbreiding en renovatie van De Tump
Uitbreiding en renovatie van De Tump
Foto: Webpagina gemeente Maasgouw

WESSEM – Sporthal De Tump wordt verbouwd en uitgebreid met een zaal voor tafeltennis en een horecagedeelte. Ernaast komt een nieuw gemeenschapshuis. Niet alleen is het een plek in Wessem waar verenigingen terecht kunnen voor hun activiteiten. Maar ook waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten. De bouw ervan is in volle gang.

Het gemeenschapshuis krijgt uiteraard ook een naam. Daarvoor vraagt de gemeente de inwoners van Wessem om hulp en nodigt u uit om een naam voor te stellen. Of het nu een naam is die de geschiedenis weerspiegelt, de gemeenschapszin benadrukt, of gewoon iets dat iedereen doet glimlachten. Alle ideeën zijn welkom.

Stap 1: voorstel indienen
U kunt uw naamsuggestie tot uiterlijk 22 mei indienen, via e-mail [email protected]. Vermeld bij het inzenden uw naam, e-mailadres en/of telefoonnummer en eventueel de motivatie voor de naamkeuze.

Stap 2: selectie van de beste namen
Een vertegenwoordiging van de toekomstige gebruikers beoordeelt alle binnengekomen ideeën en selecteert daaruit de namen.

Stap 3: naamkeuze
Uit die selectie namen kunnen de inwoners van Wessem vanaf 29 mei hun keuze maken. De bedenker van de winnende naam kan op een mooie prijs rekenen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over dit project, kijk dan op de pagina Huisvesting verenigingen Wessem.

Cookieinstellingen