Koningsdag: programma Wessem op 26 en 27 april

Foto: M. van Leipsig

WESSEM – Op 26 en 27 april organiseert Jongerenwerkgroep Wesjo leuke koningsdagactiviteiten in Wessem. Op de 26e kunnen kinderen hun fiets versieren. Op 27 april is er een fietsoptocht en zijn er leuke optredens.

Voor jong en oud, bij regen en zonneschijn. Met een kleurrijke fietsoptocht en diverse spelen maakt iedereen er een mooie dag van. Kom samen met je broer, zus, ouders, opa, oma, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes.

Programma Koningsdag 2024
Vrijdag 26 april: Fiets versieren

Van 18.30 uur tot 19.30 uur kun je jouw fiets komen versieren in jeugdhuis “De Sprong”.

Zaterdag 27 april: Koningsdag
10.00 uur: Versierde fietsoptocht
De stoet vertrekt vanaf de Markt naar het jeugdhuis “De Sprong”, onder begeleiding van klaroenkorps Schutterij Sint Joris Wessem. Voor iedere deelnemer is er een traktatie.

Aansluitend zijn er Oudhollandse spelen. Je kunt je laten schminken en deelnemen aan diverse spellen, zoals bijvoorbeeld: Enveloppenspel, Visspel, Rad van Fortuin, Oma’s servieskast, balcorotor, Kop van Jut. En nog veel meer.

Middagprogramma in Speeltuin ‘De Roetsj’:
12.00 uur: Broodje knakworst voor de kinderen
Extra spellen. En de feestelijk opening van het speelseizoen in de speeltuin, voor jong en oud.
Dus kom met je picknickmand en doe gezellig mee.

Oranje
Hulp voor Koningsdag 2024 is overigens nog nodig. Dus wil je graag meehelpen? Meld je dan aan bij de speeltuin, KVW Wessem of via [email protected]. Doe oude kleren aan. Dresscode is Oranje. Kijk op de webpagina: www.wesjo.nl of op Facebook of er wijzigingen in het programma zijn.

 

Cookieinstellingen