Viering van Koningsdag van gemeente Maasgouw dit jaar in Maasbracht

Versierde fiets
Versierde fiets
Foto: M. van Leipsig

MAASGOUW – Op zaterdag 27 april vindt de viering van Koningsdag van de gemeente Maasgouw plaats in Maasbracht.

Het gemeentebestuur nodigt alle inwoners uit die een Koninklijke onderscheiding ontvangen hebben. Bij deze feestelijke bijeenkomst zijn ook collegeleden en raadsleden aanwezig.

Programma
Om 11.45 uur stelt de stoet zich op bij zalencentrum De Spil, aan de Suikerdoossingel 55-57 in Maasbracht. Harmonie St. Cecilia begeleidt de stoet naar de Markt. Hier vindt om 12.00 uur de aubade plaats en worden de vlaggen gehesen. Om 12.30 uur zet buurtvereniging ‘Oad Brach’ op de Emmalaan de meiboom op. Het Brach.nl – Oranjecomité organiseert een mooi en gezellig middagprogramma. Naast de versierde fietsen wedstijd, vindt er van 12.00 uur tot 17.00 uur een rommelmarkt en spellenmiddag plaats. Kijk voor meer info op www.Brach.nl.

Oranjefeest
Ook in de andere kernen van Maasgouw vinden allerlei activiteiten plaats rondom het jaarlijkse Oranjefeest. De lokale oranjecomités en het kindervakantiewerk hebben weer veel werk verzet om er een geslaagde dag van te maken. Het belooft een fantastische Koningsdag te worden en iedereen is overal van harte welkom.

Vlaggen op Koningsdag
Als u in het bezit bent van een Nederlandse vlag – eventueel met oranje wimpel – stelt het gemeentebestuur het erg op prijs als u tijdens deze dag wilt vlaggen, van zonsopkomst tot zonsondergang.

 

Cookieinstellingen