Kom naar ‘Het Grote Meedoen 2024-event’ op 18 april

Foto: Pixabay (CCO-Puclic Domain)

MAASGOUW – Heb je een goed idee voor de buurt waar je in woont? Wil je graag aansluiten bij een activiteit of sport? Of hoor je bij een vereniging of club? Wat al deze dingen gemeen hebben? Meedoen…

En iedereen weet dat dit in een buurt, vereniging of club het leven veel leuker maakt. Maar hoe maken we het voor iedereen in Maasgouw gemakkelijker om mee te doen? Daar gaat het nu juist over tijdens ‘Het Grote Meedoen 2024-event’.

Interactie
Dagvoorzitters Arend Lunenborg en Mark Huis in ‘t Veld van het Sprekerscollectief begeleiden en voorzien deze avond van de nodige actie én interactie. Dus dat wordt weinig stilzitten en veel meedoen. Het event vindt plaats bij Cultureel Centrum Don Bosco, aan de Monseigneur Savelbergweg 100 in Heel. Inloop is vanaf 18.30 uur. Het programma begint om 19.00 uur en wordt rond 21.30 uur afgesloten met een hapje en een drankje. Aanmelden kan tot en met 14 april, via deze link of via telefoon: 0475-85.25.00. Meer informatie vind je op de webpagina: www.gemeentemaasgouw.nl/meedoen.

‘Het Grote Meedoen 2024-event’ wordt mede mogelijk gemaakt door Wel.kom Maasgouw en de gemeente Maasgouw.

Cookieinstellingen